Lödöse - Ekeberg

Med bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg finner du ett boende nära naturen strax söder om Lödöse centrum. I det vackra Ekeberg planeras totalt 120 bostäder i en första etapp samtidigt som nya, bekväma och snabba förbindelser möjliggör kort restid från och till omgivande städer. Detta ger dig gott om tid att njuta!

OMRÅDE
Med utsikt över omgivande marker och Göta Älv ligger Ekeberg högt och vackert. Att andas frisk luft på landet men ändå ha goda kommunikationer och en god ekonomi är dubbel bonus. Vi erbjuder boende i högkvalitativa lågenergihus till bra priser vilket bidrar till gott om tid och pengar över.

NATURUPPLEVELSE
Här finner du härlig natur, friskt vatten och underbara strövområden. Genom hela kommunen rinner vackra Göta älv. Du kan njuta av både den vackra strandremsan och skådespelet i slussarna. Varje år besöker turister från när och fjärran Lilla Edet för att uppleva allt som den vackra kommunen har att erbjuda, från vandringsleder till laxfiske.

HISTORIK
Här finns en genuin och stark historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden och hansastadens era. På flera platser i kommunen kan du finna fornlämningar från denna tid. Lödöse är platsen där Göteborg en gång i tiden bildades, vilket gör det extra spännande att få se Lödöse växa de kommande 15-20 åren.

NÄRA KOMMUNIKATIONER
Att bo bra i Lödöse och arbeta i Göteborg men ändå ha ett bekvämt liv är snart möjligt. Med den kommande stationen Lödöse Södra och 22 minuter till och från Centralen i Göteborg slipper man köer och irritation. Man åker när man vill, inte när trafiksituationen tillåter. Om du väljer att pendla med bil kommer den nya motorvägen som beräknas står klar 2012 att bli ett lyft.
E n ny studie från forskare vid Göteborgs universitet sticker hål på myten om restiden som bortkastad tid. Undersökningen visar att två tredjedelar av alla som pendlar till och från jobbet anser att resan är värdefull. De som är positivt inställda till resan ägnar sig åt att lyssna på musik eller talbok, pluggar, tar hand om barn eller pratar med någon på mobilen. De utnyttjar tiden till något produktivt.

Ladda hem folder
Läs mer på GottOmTid.nu.Kontakt
Kontaktperson: Thomas Johansson
Telefon: 0708-63 59 34
Epost: thomas.johansson[at]globalhus.se
Adress:
Globalhus Sweden AB
Huvudkontor: Lagerbergsgatan 33, 451 31 Uddevalla
Tel: 0522-398 00
 
Majako - Webbdesign & Ehandel