Lödöse - Ekeberg, Etapp 2, Hus #13

Rimlig kostnad, mycket arkitektur


Oberoende av familjestorlek eller plånbok kan samma goda arkitektur erbjudas. Globalhus ger dig ett nyckelfärdigt hus anpassat efter dina behov och önskemål.

HUS ATT NJUTA I
För oss är det självklart att hus ska vara trevliga, hälsosamma och funktionella att bo och vistas i! Därför är våra hus redan från början utrustade med hög kvalitet i sitt standardutförande. Därefter väljer du själv mellan olika tillvalspaket där du har möjlighet att skräddarsy ditt boende efter dina specifika önskemål. I alla våra hus finns rejäla förvaringsutrymmen, såväl inomhus som i direkt anslutning till din carport. Samtiga hus har dessutom helkaklade badrumoch våtutrymmen, ekparkett i sov- och allrum samthögklassiga moderna italienska kök från Colombini. Läs mer om material och utrustning på sidan 19 foldern.

VALFRIHET
Villa Ekeberg finns i tre storlekar; 100, 125 eller 150 m². De tre olika hustyperna kan byggas på valfri tomt i området, alla med en fin närhet till den omgivande naturen. Möjligheter att välja ett till ett burspråk i anslutning till matplatsen erbjuds, liksom valmöjligheter att påverka planlösningen på andra våningen. Fasadfärg kan väljas mellan flertalet vackra jordfärger enligt illustrationen ovan.

ARKITEKTUR
Arkitektrådet AB i Göteborg har utformat husen i Ekeberg för att skapa en god boendemiljö i samklang med den vackra natur som omger området. Byggnaderna har omsorgsfullt och försiktigt placerats ut i terrängen. A rkitekturen är modern och funktionell men samtidigt anpassad efter platsens förutsättningar. Planlösningarna medger ett flexibelt användande som kan anpassas efter dina behov och önskemål.Ladda hem folder


Kontakt
Kontaktperson: Henrik Söderberg
Telefon: 0763-63 55 54
Epost: henrik.soderberg@globalhus.se
Adress:
Globalhus Sweden AB
Huvudkontor: Brattgatan 4, 451 50 Uddevalla
Tel: 0522-398 00
Försäljningskontor: Gräsvägen 13, 439 92 Onsala
Tel: 0763-63 55 54