Prisstege

Är du händig och vill göra mycket själv eller vill du helst bara göra alla inredningsval och vänta på dagen då du kan sätta nyckeln i låset till ditt nya hem? Vi har delat upp husbygget i fyra nivåer som du kan välja mellan.

För att uppnå den låga energiförbrukning som vi utlovar är basnivån dock obligatorisk. Utöver basnivån finns ytterligare tre nivåer där du har möjlighet att ytterligare sänka energiförbrukning samt bestämma hur mycket eller lite du vill att vi upphandlar och utför åt dig, vad det gäller värmeförsörjning, materialval etc. Alla tillval och arbete i nivåerna utöver basnivån sker på offert. Se prisexempel på några av del valmöjligheter som finns under Tillval.

Eftersom vår affärsidé bygger på energisnåla hus är nivån Bas obligatorisk och ingår alltid då du köper hus från oss. Detta för att säkerställa att huset är helt tätt och håller de riktvärden som är nödvändiga för att du skall uppnå den låga energiförbrukning som vi utlovar. Därefter kan du, om du vill, själv bestämma hur mycket eller lite du vill göra eller själv upphandla. Allt övrigt gällande materialval och arbete sker på offert.

Alternativ: Bas (obligatorisk)

Stomrest, helt tätt där träfasad- takbeklädnad ingår (inkl. arbete):

Huset är vädertätt och grundmålat samt inbrottssäkrat. Material och arbete ingår gällande stomresning samt installation av dörrar, fönster, vindskivor, yttre plåtarbeten, fasad (trä), takbeklädnad inkl. häng- och stuprännor. Allt material och isolering för innerväggar och innertak finns med i transport och pris. Transport och ev. kranbil för lossning ingår ej. Grund/bottenplatta ingår ej, för prisindikation gå in under fliken tillval/bottenplatta.

Värmekamera och "provtryckning"

Vi dokumenterar och säkerställer alltid med värmekamera att ditt hus är helt tätt, dessutom "provtrycker" vi ditt hus för att säkerställa att vi uppnått rätt täthetsgrad . Dettta är en garanti vi lämnar som trygghetsbevis innan fortsatt arbete fortskrider i ditt hus.

Fast pris. Se ritning och materialbeskrivning för resp. hus för fullständig materialspecifikation.

Alternativ: Grund och bottenplatta

Vi rekommenderar en gjuten bottenplatta med noga utvalda element för att nå bästa resultat. Våra energiberäkningar baserar sig på en helhet, därför är det viktigt att vara noggrann i alla delar. Det första som kommer till efter grovplaneringen av tomten är just grunden till ditt hus. Om du bygger grunden på det sätt som vi föreslår (bottenplatta med anpassade grundelement) finns bästa förutsättnigar för lägsta möjliga energiförbrukning. Vi hjälper dig gärna med planering och färdigställande av grund och tomt. För prisindikation, läs mer under menyn för tillval/bottenplatta.

Pris enligt offert.

Alternativ: Energi och värme

Ännu bättre uppvärmningsystem anpassat till grön el

Under hösten 2008 lanserar vi ett uppvärmningskoncept till våra hus som bygger på enbart förnyelsebar energi (”grön el”) med sol, luft och vind.

Byggtekniken är väl anpassad för unika konstruktionslösningar samt integrering av innovationer såsom solenergi. Detta utan att kostnaderna ökar nämnvärt i förhållande till mervärdena.

Luftväxlare ger ren luft

Täta hus kräver effektiv luftväxlare/lufbehandlingsaggregat. Vi arbetar med kompakta enhetsaggregat för effektiv ventilation med högeffektiv värmeåtervinning. Ny luft kommer in samtidigt som den blir uppvärmd av den gamla utåtgående luften. Det gör att luften inomhus alltid är ren och fräsch. Den rena luften tillsammans med vår byggteknik gör att våra hus passar bra för dem som har allergiproblem i traditionellt byggda hus. I ett GlobalHus finns inget ställe i väggarna där fukt och mögel kan få fäste. Rågör med oss så hjälper vi dig att optimera ditt energibehov med ett skräddarsytt energi- och uppvärmningssystem.

Pris enligt offert.

Alternativ: Nyckelfärdigt

Vi hjälper dig gärna och räknar fram ett totalt pris för ett helt nyckelfärdigt hus där du egentligen bara behöver bestämma vilket typ av kök och vitvaror som passar dig, färg och storlek på kakel och klinkers till dina våtutrymmen, färg/mönster på tapet och färg, färgval på trä- eller putsfasad, sedan gör vi resten.

Pris enligt offert.

2015-05-17 - Tredje visningen av Dalahöjdsvägen i Ljungskile 24 Maj 12.30-13.30
Ytterligare en möjlighet att se området i Ljungskile.

Globalhus bjuder in till öppen visning av Dalahöjdsvägen i Ljungskile.

Pas...
2015-05-11 - 2 Nya visningshus i Skanör
Ytterligare 2 visningshus färdigsställs under året i Skanör.

Dom två första är sålda så nu bygger vi två nya. Byggstart under sommaren. Ber...
2015-05-04 - Ny visning av Dalahöjdsvägen i Ljungskile 10 Maj 12.30-13.30
Nu på söndag finns det ytterligare en möjlighet att se vårt nya område i Ljungskile.

Välkommen till visning av Dalahöjdsvägen i Ljungskile....
Globalhus Sweden AB
Huvudkontor: Lagerbergsgatan 33, 451 31 Uddevalla
Tel: 0522-398 00
 
Majako - Webbdesign & Ehandel