Våra områden

Här har du en översikt av de hus vi erbjuder. Du väljer själv om du vill ha dem ”stomresta” (då du betalar mindre men själv står för en stor del av arbetet) eller ”nyckelfärdiga” (då allt är klart utan att du har lyft ett finger).

Med våra hus får du ett hus som ligger i framkant och som är unikt på många sätt. Dels stilen på husen i sig, dels byggtekniken och uppvärmningssättet.

Vår affärsidé bygger på att vi producerar spännande hus med mycket låg energiförbrukning. Vi säkerställer god kvalité genom effektiv produktion, goda samarbetspartners och bra avtal med såväl leverantörer som entreprenörer.

Det finns alltid plats för din personliga prägel på både insidan och utsidan. På utsidan genom valet av klädsel. På insidan genom dina val av tapeter m.m. Väggar kan i viss mån läggas till och tas bort efter familjens behov av planlösning. Titta på våra hus här på hemsidan. Vill du se fler förslag är du välkommen att ta kontakt med oss

vi bygger områden med hus som har riktigt låg energiförbrukning

Vi erbjuder dig hus med innovativ byggteknik som ger en renare och friskare innemiljö kombinerat med solenergi och "grön el", vilket markant sänker dina driftkostnader utan att för den sakens skull nämnvärt fördyra huspriset. På så sätt värnar du både om din ekonomi och om miljön!
Globalhus Sweden AB
Huvudkontor: Lagerbergsgatan 33, 451 31 Uddevalla
Tel: 0522-398 00
 
Majako - Webbdesign & Ehandel